Rungis snijkeuken opnieuw verdubbeld

Ben je op zoek naar handgesneden fruitsalades, verse slamixen gewassen in een hypermoderne wasstraat of heb je een speciale wens qua product of snijwijze? Dit kan allemaal in onze vernieuwde snijkeuken.

Slechts 5 jaar geleden was het aantal medewerkers in de snijkeuken van Rungis op 2 handen te tellen. Nu, eind 2019, is het aantal medewerkers verviervoudigd en wordt er gewerkt in 3 verschillende ploegen.

 

In 2016 is de snijkeuken al flink uitgebouwd. De vraag naar gesneden en gewassen producten werd steeds groter. Er waren meer machines, meer mensen en meer ruimte nodig. De compacte snijkeuken werd meer dan twee keer zo groot.

 

En ook nu, in 2019, blijft de vraag naar snijkeuken producten maar groeien. En Rungis groeit hier graag in mee. Sinds deze maand is onze vernieuwde snijkeuken nogmaals verdubbeld in grootte.

We kunnen nu volledig geautomatiseerd wassen en verpakken. De producten worden sneller bereid met een nog beter resultaat. Neem bijvoorbeeld onze hypermoderne wasstraat, waarbij de slamix nu maar liefst tweemaal en nog zorgvuldiger wordt gewassen met minder kneuzingen.

Door het automatiseren is er nog meer tijd voor bijzondere handelingen en producten waarmee we je nog beter kunnen ondersteunen. Dit alles uiteraard volgens de ISO 22000 FSSC norm.

Dus wil je op arbeidskosten besparen of ben je tijdelijk onderbezet in de keuken? Dan kunnen wij een gedeelte van jouw mise en place uit handen nemen. Dit doen we met zorg en plezier.

Het is alsof je op een heel grote groentemarkt loopt waar je werkelijk alles kunt vinden. Dat is de kracht van Rungis!

Rungis heeft een enorm assortiment van hoge kwaliteit. Zelfs als een product er niet is, wordt het toch gevonden. ’T wordt gewoon geregeld!