Gert Jan's keuze met Brabantse Wal asperges!

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week de eerste asperges van de Brabantse Wal!

De Brabantse Wal asperge is een van de twee Nederlandse groenten met een BOB (beschermde oorsprong benaming). Wat deze asperges uniek maakt is de zilte zeelucht die terug te proeven is, de zandgronden bij Bergen op Zoom waar ze groeien en de uiterst strakke sortering waardoor wij ieder weer met smart op ze wachten.

Naast de Hollandse asperges, hebben we zowel smaakvolle en dikke paarse als groene asperges uit Frankrijk.

Daarnaast hebben we van onze Nederlandse telers nog twee fantastische producten: Hollandse rabarber uit Limburg én Hollandse mini bospeen uit het Westland.

 

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.