Gert Jan's keuze met zomerfruit, pepquiño en sint-jansuitjes

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week ultiem zomerfruit, pepquiño en de zeldzame sint-jansuitjes!

De sint-jansuitjes zijn onwijs zeldzaam door het korte seizoen. Geteeld in de omgeving van Utrecht, alleen komende week beschikbaar én een heerlijk pittige uiensmaak.

Ook hebben we dit zomerseizoen weer Spaanse pepquiños beschikbaar. Smaakvolle olijfkomkommertjes voor de liefhebbers.

Het zomerse weer laat nog even op zich wachten, maar het zomerfruit is al gearriveerd! Mooie gele kersen van onze cerisateler bijvoorbeeld! Super groot en mooi van kleur!

Ook de Franse cantaloupe uit de Provence is de komende twee maanden beschikbaar. Smaakvol van dichtbij!

Daarnaast hebben we ook nog mooi zachtfruit beschikbaar. Witte en zwarte bessen, kruisbessen en nog een mooi aanbod aan specialty aardbeien. Ook hebben we weer een mooi assortiment aan Hollandse bramen, frambozen en bosbessen!

 

Rungis is de perfecte partner om je te ontlasten en bepaalde werkzaamheden uit handen te nemen. Toen ze op Hoorn gingen rijden, was de keuze gauw gemaakt.

De samenwerking is heel plezierig, vooral met Francis heb ik een heel goede band. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de producten: je krijgt altijd het beste van het beste.