Bezoek Rungis op Horecava Amsterdam

Bezoek Rungis op Horecava van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari in RAI Amsterdam. We verwelkomen jou, jouw team en duizenden andere chefs en horecaondernemers graag op onze stand met verrassend groente en fruit. Welkom!

Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten chefs en ondernemers een stapje bij zetten. Rungis doet er alles aan om jou succesvol te laten zijn, kom naar onze stand op de Horecava in Amsterdam en ontdek hoe.

Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn.

Rungis op de Horecava

Horecava & Rungis helpen om jouw doelen te bereiken. Een groot vers aanbod van eigen bodem is te vinden bij de Foodmarkt. Hier in hal 8, waar ook het Gastronomisch Gilde wedstrijdpodium is, presenteert Rungis samen met verschillende leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten. Wij informeren jou over de herkomst en de mogelijkheden van groente en fruit uit het seizoen.

Bezoek Horecava 2023 van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari en doe nieuwe inspiratie op! Van maandag tot en met woensdag is de Horecava geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag is deze geopend van 10:00 tot 17:00.

Toegang

We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar voor Horecava Amsterdam en ontvangen je graag. Doorlopend vind je bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit waar jij jouw gasten mee kan verrassen. Voor toegangskaarten kun je contact met ons opnemen via deze link naar het contactformulier.

Doorlopend bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit

Naast de gunfactor zijn de prijs-kwaliteit en de service belangrijk. Rungis denkt met je mee, ook daardoor heeft Rungis een streepje voor.

Rungis is een ware trendsetter op het gebied van AGF. Ik werk al langere tijd met Rungis samen en ze dagen me uit steeds nieuwe producten uit te proberen.