Rungis staat voor je klaar

Juist in deze moeilijke weken blijft Rungis, voor jou als klant, 100% operationeel. We leveren ons assortiment uit in de kwaliteit en met de service zoals je die van ons gewend bent.

Bel ons en geef aan hoe we je kunnen helpen bij de plotselinge veranderingen. Ons team staat voor je klaar met advies en ondersteuning. Heb je snel andere producten nodig dan aanvankelijk gepland? We denken graag met je mee.

Wij doen jouw mise en place

In onze mise en place keuken snijden, wassen en verpakken we vers groente en fruit om je een vliegende start te geven. Ook voor groente- en fruitbereidingen is Rungis jouw partner. Denk aan onze sous-vide lijn, de vruchtenpuree’s van Ponthier, stooffruit, de dry-aged biet of onze roasty umami Vegetable Jus.

Rungis staat achter je

Met slim gekozen groente en fruit maken we samen het verschil voor jouw gasten. Of je nu even pas op de plaats maakt, gaat voor een borrel-box, jouw signatuurgerechten voor thuis of een eigenzinnige out-of-the-box box: Rungis staat achter je! De #VijfSeizoenen van Rungis!

Bij Rungis weten ze al vijftien jaar wát ik wil en hoé ik het niet wil. Op zo’n manier maak je elkaar sterk.

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.