Gert Jan's keuze met amandelen, artisjokken en voorbewerkte pure producten

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week verse amandelen, Europese artisjokken en voorbewerkte pure producten om uw culinaire fantasieën op los te laten.

De dry-aged rode biet is al jaren een hit! Deze bieten zijn uitermate geschikt om jouw eigen visie op los te laten. Ook de in klei gegaarde bieten met een lichte salmiak smaak zijn in ons assortiment terug te vinden.

Rungis ondersteund chefs graag met het aanbieden van voorbewerkte pure producten. De groentejus en -crèmes van de Jusbros zijn een mooi voorbeeld van pure producten waar jij jouw culinaire visie op kan loslaten. Ook ons grote aanbod aan sous-vide gegaarde groenten zorgen voor smaak én gemak in de keuken.

Het Europese artisjokkenseizoen is losgebarsten. Startend in Spanje en Zuid-Frankrijk en later in het seizoen uit Bretagne. Zowel poivrade als mooie grote groene artisjokken.

Onze teler van winterpostelein verpakt nu ook uiterst smaakvolle en knapperige winterpostelein met bloem.

Verse groene, jonge amandelen zijn enorm veelzijdig. Van smoothie tot een oosterse stoofpot: mogelijkheden genoeg. Benieuwd naar welke bereiding het beste bij jouw keuken past? Neem dan contact op met ons verkoopteam!

Telefoon: 0180 61 78 99
Whatsapp: 06 47551044
Mail: verkoop@rungis.nl

 

Rungis heeft een enorm assortiment van hoge kwaliteit. Zelfs als een product er niet is, wordt het toch gevonden. ’T wordt gewoon geregeld!

Naast de gunfactor zijn de prijs-kwaliteit en de service belangrijk. Rungis denkt met je mee, ook daardoor heeft Rungis een streepje voor.