Gert Jan's keuze met toppers voor Pasen: Hollandse lambada aardbeien en verse asperges

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week échte paastoppers: Hollandse lambada aardbeien en smaakvolle asperges!

Het paasweekend kan niet zonder aardbeien en asperges. De Hollandse lambada’s zijn onze meest smaakvolle aardbeien uit ons assortiment dit seizoen. Deze kasaardbeien zijn vol van smaak en het seizoen zal tot ongeveer begin mei lopen.

Het Hollandse aspergeseizoen is losgebarsten. We hebben ze in allerlei maten, kwaliteiten en sorteringen. Ook de Franse groene asperges zijn helemaal in het seizoen. Volgende week dinsdag starten we met de eerste Brabantse Wal asperges. Een onwijs smaakvolle, BOB-gekwalificeerde asperge.

Ook ons assortiment aan biologisch geteelde sterke potkruiden is op dit moment op zijn hoogtepunt. Meer dan 20 bijzondere en uit volle grond geteelde varianten zijn op dit moment beschikbaar. Een mooi voorbeeld is het onzelievevrouwebedstro kruid.

Ten slotte, de bijzondere dekopon mandarijn. Een grotere mandarijn variant met een zachte smaak en mooie grote parten.

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.