Gert Jan's keuze met wintertruffels, kleurrijke bloemen en barbe di frate

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week de bijzondere wintertruffels, bosaardbeien, kleurrijke bloemen en barbe di frate!

Het seizoen voor de zwarte wintertruffel is ieder jaar weer erg bijzonder. Omdat we bij Rungis met 5 seizoenen werken, zijn producten in het hoogseizoen van de beste kwaliteit, prijs en smaak. Het absolute hoogseizoen voor de wintertruffel is nu!

Ook zijn de Spaanse bosaardbeien weer terug te vinden in ons assortiment! De Hollandse lambada aardbeien volgen eind februari.

Voor eetbare bloemen is de smaak, structuur, kleur en bite belangrijk. We hebben weer mooie, kleurrijke en vrolijke soorten. Goudsbloemen, alyssum, borage, amandelbloesem of een mooie mix bijvoorbeeld. Ook het seizoen van Italiaanse barbe di frate is op een hoogtepunt. Een mooie groente om te garneren met een zilte smaak.

 

Rungis is de nummer 1 keuze als je kijkt naar wat ze hebben en hoe goed het allemaal is. Je krijgt topkwaliteit en het ìs er bovendien altijd. Zo niet, dan krijg je ‘s morgens vroeg een appje dat er een alternatief is gevonden.

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.