Jouw mise en place uit onze snijkeuken

Met onze moderne machines en vakkennis kunnen we elke gewenste bestelling zorgvuldig en snel verwerken.

Soms machinaal, soms met de hand

Soms machinaal, soms met de hand, altijd met focus op het juiste resultaat. Wil je op arbeidskosten besparen? Of ben je tijdelijk onderbezet in de keuken? Dan kunnen wij een gedeelte van jouw mise en place uit handen nemen.

Jouw bestelling wordt door onze vakmensen a la minute bewerkt

Handgesneden fruitsalades van eetrijp fruit, frisse rauwkost, gepelde knoflook, handgeschilde aardappelen of gesneden groenten in juliènne, brunoise, partjes, plakjes of bâtonnets, ons team draait er de hand niet voor om. Ook gewassen en geplukte sla of groentemixen vanuit het seizoen zijn bij ons dagelijks leverbaar. Onze slamixen zijn super vers, in ijswater gewassen en bestaan uit zorgvuldig uitgekiende combinaties.

Hoogste voedselveiligheidsstandaard

De ISO 22000 FSSC norm, waar de mise en place keuken van Rungis aan voldoet, is vergelijkbaar met de Nederlandse HACCP criteria maar dan ook internationaal geaccepteerd. Deze norm brengt aanvullende eisen met zich mee waarop we ons regelmatig laten controleren. Dat geeft zekerheid.

Gebruiksklaar

In onze high care mise en place keuken wordt op efficiënte wijze gesneden, geschild, gewassen en verpakt om uw ingrediënten gebruiksklaar af te leveren. Jouw gewenste bestelling wordt door vakmensen voorbewerkt in de gescheiden productieruimte, welke beschikt over moderne machines. Daarnaast worden ook veel producten handmatig bewerkt voor het beste resultaat. Kortom flexibiliteit in optima forma.

En na de mise en place keuken in grootte te hebben verdubbeld in 2016, zijn we in 2019 bijna nogmaals verdubbeld in grootte. Met de nieuwe ruimte met moderne machines kunnen we nu nog sneller, beter en mooier resultaat leveren. En dit alles natuurlijk ook weer volgens de ISO 22000 FSSC norm.

De mensen van Rungis zijn altijd innoverend: ze komen steeds met nieuwe producten, hebben een groot assortiment en weten waarover ze praten. Ze weten precies welke producten we het beste kunnen gebruiken als ik een nieuw gerecht heb bedacht.

De samenwerking is heel plezierig, vooral met Francis heb ik een heel goede band. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de producten: je krijgt altijd het beste van het beste.