Inspiratie: maak het verschil met groente en fruit
Met innoverend en kwalitatief groente en fruit maken we samen het verschil door slimme keuzes te maken. Graag adviseren we bij het samenstellen van de menukaart!
vacature
Vacature: Medewerker productiekeuken avond/nacht (32-40 uur)
vacature
Vacature: Medewerker productiekeuken (FT)
Gert Jan's keuze
Gert Jan’s keuze met bosuien met bol, de eerste korenaar asperges en de malste aspergetips.
Blog
Brabantse Wal asperges
Blog
Miso, de traditionele Japanse smaakmaker
Gert Jan's keuze
Gert Jan’s keuze met mousseron paddenstoelen, verse amandelen en de start van het Europese meloenenseizoen!
Blog
Meer smaak minder zout
Blog
Witlof en Italiaanse slasoorten
Gert Jan's keuze
Gert Jan’s keuze met Hollandse aubergines en de eerste asperges van de Brabantse Wal!